Over mij

Ik ben Evie Daniels en werk bijna 20 jaar met veel plezier als GZ-psycholoog en EMDR-therapeut. Begin 2016 besloot ik om niet meer in grote instellingen te werken en als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik wilde laagdrempelige en persoonlijke zorg kunnen bieden. Geen standaardhulp, maar behandelingen die zoveel mogelijk op maat zijn, passend bij de persoon.

Ik heb brede kennis en ervaring opgedaan binnen verschillende GGZ-instellingen, waaronder het Kinder- en Jeugdtraumacentrum (KJTC, Kenter Jeugdhulp). Ik ben gespecialiseerd in de behandeling posttraumatische stressklachten, angsten, somberheid/depressie, problemen met rouw, pestervaringen en laag zelfbeeld.

Naast mijn werk in de praktijk werk ik met veel plezier in mijn bedrijf De Impactfactor. Daarin combineer ik mijn werk als trainer en trainingsacteur met theaterelementen. Ik geef veel les en training op het gebied van oplossingsgericht werken, psychopathologie, kindermishandeling, seksuele ontwikkeling en onveiligheid binnen gezinnen.
Ik ben trotse moeder van drie zoons, waaronder een tweeling. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, woon in Haarlem en reis voor mijn werk graag door het hele land.