Over mij

Ik ben Evie Daniels en ik werk met veel plezier als GZ-psycholoog en EMDR-therapeut. Begin 2016 besloot ik om niet meer in grote instellingen te werken en als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik wilde laagdrempelige en persoonlijke zorg kunnen bieden met een korte wachttijd. Geen standaardhulp, maar behandelingen die zoveel mogelijk op maat zijn, passend bij de persoon.

Ik heb brede kennis en ervaring opgedaan binnen verschillende GGZ-instellingen. Tot 2016 werkte ik bij het Kinder- en Jeugdtraumacentrum (KJTC, Kenter Jeugdhulp). Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met posttraumatische stressklachten, problemen met rouwverwerking, pestervaringen, laag zelfbeeld, angsten en somberheid/depressie.

Naast mijn werk in de praktijk werk ik met veel plezier in mijn bedrijf De Impactfactor als trainer, theatermaker en trainingsacteur.
Ik ben trotse moeder van drie zoons, waaronder een tweeling. Sinds ik moeder ben begrijp ik nog beter wat het ouderschap met zich meebrengt; een waardevolle aanvulling op mijn werk.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly