Ik ben Evie Daniels. Trainer, trainingsacteur en theatermaker. Mijn achtergrond in de psychologie combineer ik met theaterelementen om mensen te laten leren en ontwikkelen. In het bedrijfsleven, in de zorg en in onderwijs.  

fab|fa-joomla|

Interactief

fas|fa-bomb|

Impact

mt|play_arrow|

Actiegericht

far|fa-smile-wink|

Plezier

fas|fa-people-carry|

Trainingsacteur

Door te ervaren leer je het best. Als trainingsacteur laat ik mensen op een laagdrempelige en veilige manier experimenteren met nieuw opgedane kennis en gedrag. Niet door ellenlange rollenspellen te doen, maar door te oefenen in korte stukjes. Gerichte feedback tussendoor geeft deelnemers steeds de kans om bij te sturen en succeservaringen op te doen. 

b3lineicon|b3icon-user-network||User Network

Training

Ik geef ook trainingen. Ik ontwerp vernieuwende en op maat gemaakte werkvormen en oefeningen. Daarmee laat ik deelnemers de theorie zoveel mogelijk in de praktijk beleven. Soms fysiek en met een grappige twist, soms gericht op verdieping en (zelf)reflectie. Maar altijd ervaringsgericht. En met veel variatie en plezier. Zodat deelnemers zo effectief mogelijk leren. Ik geef training op het gebied van o.a. omgaan met ‘lastig’ gedrag, communicatieniveaus, interviewen, en feedback.

mt|local_activity|

Theater voor bijeenkomsten

Bij grote bijeenkomsten kan (interactief) theater belangrijke thema’s verbeelden en bespreekbaar maken. Voor een congres, teamdag of kick-off maak ik theaterinterventies op maat. En maak ik gebruik van interactieve werkvormen om iedereen te betrekken. Om het publiek met elkaar te verbinden. Of om ze vanuit een ander perspectief naar bepaalde onderwerpen te laten kijken. Met een mix van diepgang en luchtigheid komen belangrijke onderwerpen tot leven en ontstaat er beweging.

Wat beweegt mensen? Waarom doen ze wat ze doen?

Als kind al was ik nieuwsgierig naar emoties en gedrag. Psychologie gaan studeren was voor mij dan ook een logische keuze. Ik leerde gedrag steeds beter te begrijpen. Na mijn studie werkte ik bij diverse ggz-instellingen en volgden vele cursussen en opleidingen. In 2016 gooide ik het roer om en besloot ik mijn eigen praktijk te starten, met meer persoonlijke zorg. En om iets te gaan doen met een stille, bijna vergeten droom: acteren.

Ik meldde mij aan bij WWLA om acteur in het bedrijfsleven te worden. Nog nooit was ik zo enthousiast over een opleiding. Over de variatie, de snelheid, de uitdagingen en het plezier. Om goed te kunnen acteren, leerde ik om nog beter te begrijpen en te voelen waarom mensen doen wat ze doen. De mogelijkheden om theatervormen in te zetten bleken oneindig. Het maakte me hongerig naar meer. Dus toen WWLA met een vervolgopleiding kwam, greep ik mijn kans. Ik werd WWLA Master of Action Learning®.

Mijn ervaring en kennis die ik als psycholoog heb opgedaan, is een rijke bron in mijn werk als Master of Action Learning. Want net als in mijn praktijk, draait het binnen organisaties uiteindelijk allemaal om gedrag, communicatie en hoe mensen zich tot elkaar verhouden.

 • Samenwerken met Evie is altijd een feestje! Ze kan zich goed inleven en zet een realistische rol neer. Hierdoor zien deelnemers direct welk effect veranderingen in hun gesprekstechniek hebben op kinderen en ouders. Ze vinden het oefenen echt een fijne aanvulling op de training.

  Margreet Timmer - Timm Consultancy


 • Wat een leuke, mooie en verbindende workshop! Van begin tot eind was de sfeer ontspannen, veilig en warm. Met haar aanstekelijke enthousiasme kreeg Evie iedereen mee. Op een speelse, maar afgestemde manier bracht zij alle collega's een stukje dichter bij elkaar.

  Tessa Reedijk, Kinderdagkliniek Triversum


 • Tijdens ons congres Trauma en Veerkracht zette Evie een geweldig stuk theater neer dat precies de juiste toon raakte. Door haar sensitiviteit voor het onderwerp en door aan te sluiten bij de deelnemers wist ze iedereen in de zaal te boeien en ontroeren.

  Irma Haxe - coördinator Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling (het LOCK)


 • Nuttig, speels en leerzaam zijn woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan mijn ervaring met Evie als trainingsacteur voor de Raad van de Kinderbescherming. Ze zet in no time de essentie van een rol neer en tilt hiermee het oefenen voor deelnemers naar een hoger level.

  Erik van der Elst - systeemtherapeut, dramatherapeut en opleider


 • Ik ben heel blij met Evie als trainingsacteur bij de training ‘Gesprekken met kinderen over kindermishandeling’. In taal en gedrag zet zij heel goed het ontwikkelingsniveau van kinderen van verschillende leeftijden neer. Hierdoor biedt zij deelnemers op uitstekende wijze gelegenheid te oefenen in het praten over dit lastige onderwerp. Haar feedback is opbouwend en leerzaam.

  Jannie van der Sleen - recherchepsycholoog en rechtspsycholoog (Kinterview)


Contact
In welke rol kan ik iets voor jou betekenen?

Neem contact met me op via
info@deimpactfactor.nl

Tel. 06- 1250 8402

Aangesloten bij:

Linken? Goed idee!

Voeg me toe op LinkedIn.
Vroeg of laat heb je me nodig.

Evie Daniels

Master of Action Learning

©2021 Evie Daniels, Master of Action Learning, Trainingsacteur. Haarlem

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly