Als Master of Action Learning ben ik specialist in ervarend leren. Ik help jouw training, workshop, kick-off of congres tot een succes te maken. Door eraan bij te dragen als acteur. Of door er interventies en werkvormen voor te ontwerpen en uit te voeren. Ik breng mensen in beweging zodat ze leren. Met impact en plezier.

fab|fa-joomla|

Interactief

fas|fa-bomb|

Impact

mt|play_arrow|

Actiegericht

far|fa-smile-wink|

Plezier

Wat beweegt mensen? Waarom doen ze wat ze doen?

Als kind al was ik nieuwsgierig naar emoties en gedrag. Psychologie gaan studeren was voor mij dan ook een logische keuze. Ik leerde gedrag steeds beter te begrijpen. Na mijn studie werkte ik bij diverse ggz-instellingen en volgden vele cursussen en opleidingen. In 2016 gooide ik het roer om en besloot ik mijn eigen praktijk te starten, met meer persoonlijke zorg. En om iets te gaan doen met een stille, bijna vergeten droom: acteren.

Ik meldde mij aan bij WWLA om acteur in het bedrijfsleven te worden. Nog nooit was ik zo enthousiast over een opleiding. Over de variatie, de snelheid, de uitdagingen en het plezier. Mooie opdrachten volgden en de mogelijkheden om theatervormen in te zetten bleken oneindig. Het maakte me hongerig naar meer. Dus toen WWLA met een vervolgopleiding kwam, greep ik mijn kans. Ik werd Master of Action Learning (MoAL) en Master of Action Design (MoAD).

Mijn ervaring en kennis die ik als psycholoog heb opgedaan, is een rijke bron in mijn werk als Master of Action Learning. Want net als in mijn praktijk, draait het binnen organisaties uiteindelijk allemaal om gedrag, communicatie en hoe mensen zich tot elkaar verhouden.

fas|fa-people-carry|

Trainingsacteur

Door te ervaren leer je het best. Als trainingsacteur laat ik mensen op een laagdrempelige en veilige manier experimenteren met nieuw opgedane kennis en gedrag. Niet door ellenlange rollenspellen te doen, maar door te oefenen in korte stukjes. Gerichte feedback tussendoor geeft deelnemers steeds de kans om bij te sturen en succeservaringen op te doen.

b3lineicon|b3icon-user-network||User Network

Training

Ik geef ook trainingen. Ik ontwerp vernieuwende en op maat gemaakte werkvormen en oefeningen laat ik deelnemers de theorie zoveel mogelijk in de praktijk beleven. Soms fysiek en met een grappige twist, soms gericht op verdieping en (zelf)reflectie. Maar altijd ervaringsgericht. En met veel variatie en plezier. Zodat deelnemers zo effectief mogelijk leren. Ik geef training op het gebied van o.a. omgaan met ‘lastig’ gedrag, communicatieniveaus, interviewen, en feedback.

mt|local_activity|

Theater voor bijeenkomsten

Bij grote bijeenkomsten kan (interactief) theater belangrijke thema’s verbeelden en bespreekbaar maken. Voor een congres, teamdag of kick-off maak ik theaterinterventies op maat. En maak ik gebruik van interactieve werkvormen om iedereen te betrekken. Om het publiek met elkaar te verbinden. Of om ze vanuit een ander perspectief naar bepaalde onderwerpen te laten kijken. Met een mix van diepgang en luchtigheid komen belangrijke onderwerpen tot leven en ontstaat er beweging.

Omgaan met draken – workshop

We hebben er allemaal mee te maken. Lastige klanten, moeilijke ouders, pittige leerlingen, vervelende collega’s of leidinggevenden. Draken zijn het. Ze kunnen je tot wanhoop drijven. Maar er is hoop! De drakentraining, gebaseerd op het bekende DISC model, geeft houvast en praktische oplossingen. Je leert het gedrag van draken herkennen, begrijpen en beïnvloeden. Waar je ze ook tegenkomt.
Als gecertificeerd drakentrainer kom ik naar jouw team om aan de slag te gaan met het temmen van draken. Voorafgaand aan de workshop kan elk teamlid een (korte) vragenlijst invullen over zichzelf. Met allerlei herkenbare voorbeeld maak je kennis met het model en maak je het snel eigen.

Wat levert het op?

  • Je leert om binnen een paar seconden te zien met welke type gedrag je te maken hebt en hoe je dat kunt beïnvloeden
  • Je leert jezelf en je team beter kennen
  • Je leert om de draken in jouw omgeving te temmen

Nieuwsgierig of het iets is voor jouw team of organisatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Of lees alvast het boek Omgaan met draken.

Previous
Next
Crux

Crux

Read More
lock

lock

Read More
Securitas

Securitas

Read More
Kenter

Kenter

Read More
IMFO

IMFO

Read More
timm

timm

Read More
Rino

Rino

Read More
Kinterview2

Kinterview2

Read More
brain bakery

brain bakery

Read More
rijndam

rijndam

Read More
Previous
Next
Crux

Crux

Read More
Securitas

Securitas

Read More
brain bakery

brain bakery

Read More
lock

lock

Read More
Rino

Rino

Read More
timm

timm

Read More
Kenter

Kenter

Read More
IMFO

IMFO

Read More
Kinterview2

Kinterview2

Read More
rijndam

rijndam

Read More

Contact
In welke rol kan ik iets voor jou betekenen?

Neem contact met me op via
info@deimpactfactor.nl

Tel. 06- 1250 8402

Aangesloten bij:

Linken? Goed idee!

Voeg me toe op LinkedIn.
Vroeg of laat heb je me nodig.

Evie Daniels

Master of Action Learning

©2019 Evie Daniels, Master of Action Learning, Trainingsacteur. Haarlem